Schoonheidssalon Marissa GeldenHuidverbetering

Huidverbetering

pHformula, Dr. K & Me-Line

Bij alle gezichtsbehandelingen wordt er gewerkt met de producten van pHformula, Dr. K of Me-Line.
Drie merken die zich blijven ontwikkelen en mee gaan met de tijd.

Dr. K Dermal Health Care is pionier op het gebied van wetenschappelijke huidgezondheid. Dit medisch-cosmeceutisch merk heeft een prebiotische werking en een probiotisch effect. Het versterkt de huidflora, kalmeert en verzacht de huid, voorkomt slechte bacteriën en gaat infecties tegen. De producten zijn geschikt voor de meest gevoelige huiden en in te zetten bij acne, eczeem, anti-aging of preventief bij een gezonde huid. Met deze lijn hebben we al veel resultaten weten te behalen.

Me-Line is voorloper en gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten hyperpigmentatie (pigmentvlekken). Hierbij te denken aan:
– Zwangerschapsmasker (chloasma)
– Donkere pigmentvlekjes na een ontsteking of schade aan de huid (PIH post inflammatoire hyperpigmentatie)
– Ouderdomsvlekken
– Pigmentvlekken door zonschade

Met de behandelingen en producten voor thuisgebruik kan de hyperpigmentatie tot wel
95% verhelderen. Naast het aanpakken van pigment, zorgt me-line voor algehele huidverbetering zoals het verbeteren van fijne lijntjes en rimpels.

MeLine is geschikt voor elk phototype en pigmentsoort en zal pigmentverstoringen effectief kunnen aanpakken.

Hyperpigmentatie ontstaat door een overproductie van melanine (pigment).
Dit heeft diverse lichamelijke oorzaken:
– Hormonen door de pil, spiraal of zwangerschap. Hierdoor wordt het MSH hormoon getriggert, door dit hormoon wordt er pigment in de huid aangemaakt.
– Zonschade / UV-Schade
– Door onstekingen in de huid (acne, ingroeiende haren)
– Medicatie
– Hittebehandelingen als laser, IPL, sauna etc.

Voor het mooiste resultaat wordt aangeraden om minimaal 3 behandelingen te ondergaan i.c.m. de thuisproducten.

Is deze behandeling misschien iets voor jou? Bel/app of mail naar 06-12175854 voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende intake.

pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen. Zowel voor snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoud en verjonging.

Resurfacing, veel meer dan een peeling
pHformula is uniek. Traditionele peelings hebben het doel om de huid af te schilferen. pHformula heeft een uniek systeem ontwikkeld waardoor de werkstoffen in de dieper gelegen huidlagen komen waardoor je huid van binnenuit wordt gestimuleerd. Op die manier komen we tot super mooie resultaten, zonder vervelende bijwerkingen.
Gericht op de volgende huidbeelden:

 • Acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid (vergoeding via zorgverzekering mogelijk)
 • Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden sterk verminderd
 • Chronische roodheid, algehele roodheid, couperose en rosacea
 • Huidveroudering, intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid

Het innovatieve systeem van pHformula bevat actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong. De producten voor thuis zorgen voor een optimale voorbereiding op de behandeling en behaalde resultaten blijven nog langer zichtbaar. De producten voor thuis worden speciaal op jouw huid afgestemd en deze specifieke actieve werkstoffen komen net als de behandeling in de dieper gelegen huidlagen.

Intake vooraf aan de behandelingen

We starten altijd met een uitgebreide intake. Het belangrijkste is om een duidelijk beeld te krijgen van jouw wensen en verwachtingen, algehele gezondheid en evt. medicatie. Aan het eind geef ik een vrijblijvend advies, wat betreft de producten en behandelingen. De gratis intake kan je boeken zonder behandeling of combineer deze meteen met de S.H.O.W. your skin introductiebehandeling.

S.H.O.W. your skin
Om kennis te maken met pHformula voor een duidelijke prijs is er een introductiebehandeling. We starten met de intake, na de intake en huidanalyse volgt er een behandeling speciaal aangepast op jouw huid. Dit betekent dat er een eenmalige korting berekend wordt.

De behandelingen

Voor een huidverbeterende gezichtsbehandeling bieden wij verschillende intensiteitsniveaus aan: medium, strong en extra strong.
Elk niveau omvat specifieke behandelingen die gericht zijn op het aanpakken van acne, pigmentatie, veroudering en roodheid/gevoeligheid.
Ons doel is om samen met jou de juiste behandeling te kiezen die zal bijdragen aan een gezonde huid.
Marissa zal jouw huid analyseren en op basis van jouw specifieke behoeften en wensen een passende behandeling adviseren. Samen werken we toe naar een gezonde en stralende huid.

 • Microneedling
  Ben je op zoek naar een effectieve huidbehandeling die je huid een gezonde en stralende uitstraling geeft? Maak kennis met microneedling!
  Microneedling is een behandeling waarbij kleine naaldjes op een veilige en gecontroleerde manier in de huid worden geprikt. Dit stimuleert de natuurlijke collageen- en elastineproductie van de huid.
  Waarom is dit belangrijk?
  Collageen en elastine zijn eiwitten die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit van onze huid. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van deze eiwitten af, waardoor de huid zijn jeugdige uitstraling verliest en tekenen van veroudering vertoont, zoals fijne lijntjes, rimpels en een slappere huid. Door het prikken van de naaldjes tijdens de microneedling behandeling, worden microkanaaltjes in de huid gecreëerd. Daardoor kunnen de vervolgens aangebrachte werkstoffen diep in de huid komen. Daarbij stimuleren de microkanaaltjes de natuurlijke herstelprocessen van de huid, waardoor collageen en elastine worden aangemaakt. Hierdoor wordt de huid steviger, gladder en krijgt het een gezonde gloed. Microneedling kan ook helpen bij het verminderen van littekens, zoals acne littekens, en het vervagen van pigmentvlekken.
  Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon en huidconditie, maar over het algemeen worden meerdere sessies aanbevolen voor optimale resultaten. Na de behandeling kan de huid rood en gevoelig zijn, maar dit trekt meestal snel weer weg.
  Kortom, microneedling is een veilige en effectieve behandeling die de natuurlijke herstelprocessen van de huid stimuleert, waardoor je huid er gezonder, stralender en jeugdiger uitziet. Ontdek de voordelen van microneedling en geniet van een vernieuwde huid!
 • Nanoneedling
  Nanoneedling is een geavanceerde huidbehandeling die vergelijkbaar is met microneedling, maar met veel kleinere naaldjes. Bij nanoneedling worden ultrafijne naaldjes gebruikt om kleine microkanalen in de huid te creëren. Deze microkanalen stimuleren de natuurlijke herstelprocessen van de huid, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Het verschil met microneedling is dat de naaldjes bij nanoneedling veel kleiner zijn, waardoor de behandeling minder invasief en comfortabeler is. Hierdoor is er ook minder hersteltijd nodig na de behandeling. Nanoneedling kan helpen bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals fijne lijntjes, rimpels, onzuiverheden en een doffe huid. Het kan ook de opname en effectiviteit van huidverzorgingsproducten verbeteren, omdat de microkanalen de absorptie ervan tot 97% bevorderen. Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon en huidconditie, maar meerdere sessies worden meestal aanbevolen voor optimale resultaten.
  Kortom, nanoneedling is een veilige en effectieve behandeling die de natuurlijke herstelprocessen van de huid stimuleert. Het maakt productabsorptie mogelijk tot 97%. Het kan helpen bij het verbeteren van verschillende huidproblemen en zorgt voor een gezondere en jeugdigere uitstraling. Probeer het eens en geniet van een stevige en mooie glowy huid!
 • Bindweefselmassage
  Bindweefselmassage is een behandeling die specifiek gericht is op het stimuleren van het bindweefsel in onze huid. Bindweefsel is het weefsel dat de verschillende structuren in ons lichaam met elkaar verbindt, zoals spieren, botten en organen. Tijdens een bindweefselmassage worden speciale massagetechnieken gebruikt om de doorbloeding en de stofwisseling in het bindweefsel te verbeteren. Dit kan helpen om de elasticiteit en stevigheid van de huid te bevorderen, evenals de textuur en de algehele conditie te verbeteren. Bindweefselmassage kan ook de aanmaak van collageen en elastine stimuleren, wat belangrijke eiwitten zijn voor een gezonde en jeugdige huid. De behandeling kan soms een lichte druk of een licht ongemakkelijk gevoel veroorzaken, omdat er op specifieke punten in het bindweefsel wordt gewerkt. Dit is normaal en het kan ook leiden tot een tijdelijke roodheid van de huid. Het aantal benodigde behandelingen varieert afhankelijk van je huidconditie en doelen, maar over het algemeen worden meerdere sessies aanbevolen voor langdurige resultaten.
  Kortom, bindweefselmassage is een effectieve behandeling om de algehele conditie van je huid te verbeteren door het stimuleren van het bindweefsel. Hierdoor krijg je of behoud je een gezonde en jeugdige uitstraling. Probeer het zelf en geniet van de voordelen van bindweefselmassage!

 

Tarieven gezichtsbehandelingen

S.H.O.W. your skin | Introductiebehandeling (incl. korting)

120 min

€ 89
Gratis adviesgesprek & huidanalyse (zonder behandeling)

30 min

€ gratis

'Op maat gemaakt'

MEDIUM (intensiteit) behandeling
€ 95
STRONG behandeling
€ 105
EXTRA STRONG behandeling
€ vanaf 115

Eventueel bij te boeken:

Module

Harsen, verven of epileren

€ 7,50
Onzuiverheden verwijderen

15 minuten

€ 10

Acne behandelingen

Acne behandeling kort

Vergoeding via de aanvullende zorgverzekering mogelijk

€ 65
Acne behandeling

Vergoeding via de aanvullende zorgverzekering mogelijk

€ vanaf 95
Acne littekens aanpakken

Vergoeding via de aanvullende zorgverzekering mogelijk

€ 120

Nieuwe klant

S.H.O.W. your skin

Introductiebehandeling 120 min

€ 89

Skinneedling

NANO LUXE | Nanoneedling

huidverjonging / anti-litteken met luxe masker 60 min

€ 115
NEEDLE LUXE | Microneedling

huidverjonging / anti-litteken met luxe masker 60 min

€ 120

Pigmentatie

Pigmentvlekken verminderen met Me-Line

Vraag naar de mogelijkheden

€ 130

Gevoelige huid

Dr. K met crème masker

60 min

€ 95
Dr. K met luxe modelage masker

60 min

€ 105